Waarom Litecoin kopen?

Stel u wilt Litecoin kopen maar u twijfelt nog over of het wel iets gaat opleveren of dat u alleen maar geld gaat verliezen. Wij leggen in dit stuk nog even in het kort uit wat de Litecoin is, hoe u aan Litecoins komt en welke voordelen deze digitale munt met zich meebrengt. Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan dat de Litecoin net als de overige digitale munten met een grote dip te maken heeft. De waarde van alle munten dalen aanzienlijk. Volgens meerdere kenners zal de waarde van deze munten binnenkort weer gaan stijgen, wat betekent dat dit het perfecte moment is om in te stappen. De prijs is nu namelijk nog laag en u zult dus niet veel geld zijn als u kiest voor Litecoin kopen. Als de koers weer gaat stijgen heeft u hiermee goud in handen.

Voordelen van Litecoin kopen

Tuurlijk is het een grote gok die u neemt als u nu kiest voor Litecoin kopen, maar dat zal het ieder moment zijn dat u het koopt. Wij raden het aan om er wel voor te gaan als u erover twijfelt. De Litecoin wordt vaak vergeleken met de Bitcoin en hij zou dus zomaar dezelfde stijging mee kunnen gaan maken. De belangrijkste voordelen die de Litecoin met zich meebrengt is onder andere dat de handel van de Litecoin dag en nacht, ieder uur plaats vindt, dus ook in het weekend. Daarnaast is de Litecoin perfect geschikt voor beleggingen op de korte termijn en daarnaast is deze een stuk veiliger dan de Bitcoin. Dit komt door de korte transactietijd.

Hoe komt u aan Litecoins?

U kunt Litecoin kopen op de cryptobeurzen die hiervoor bestemd zijn. Er kan gemakkelijk betaald worden via IDEAL, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om Litecoins aan te schaffen.

 

 

 

 …

Opeens weet je het

Je bent al jaren aan het werk in een baan in de productie. Dag in dag uit loop je door de productiehal heen met je collega’s. Je doet zware lichamelijke arbeid en dat bevalt je prima. Tot het moment waarop jij fysiek minder begint te worden. Je krijgt gezondheidsklachten en komt bij de bedrijfsarts. Die concludeert dat je lichamelijke mankementen door overbelasting begint te krijgen. Het is tijd om uit te kijken naar een andere baan. Je kijkt rond in het bedrijf en dan opeens weet je het; je wordt administratief medewerker.

Terug naar de schoolbanken

Als je jarenlang in de productie hebt gewerkt heb je daar al je ervaring opgedaan. Je hebt jezelf een arbeidshouding aangeleerd en je hebt vaardigheden om te kunnen communiceren met je collega’s. Eén vaardigheid ontbreekt echter; je hebt nooit les gehad voor een beroep in de administratie. De praktische kennis die je moet hebben voor een dergelijk vak ontbreekt. Je zal in dat geval terug naar de schoolbanken moeten en een opleiding administratief medewerker moeten volgen. Dat is niet zo erg en saai als het lijkt. Wanneer het gaat om re-integratie op de arbeidsmarkt of om omscholing is het prima te combineren. Een dergelijke studie kost je bij een instituut als Fabius maar een paar uur per week. Je studeert op een locatie in de buurt van jouw huis. Je ontmoet interessante medecursisten die dezelfde toekomstdroom hebben.

Op een mooie manier je pensioen halen

Heb je een opleiding tot administratief medewerker voltooid, dan heb je een diploma waar je gelijk mee aan de slag kan. Jouw vaardigheden sluiten aan bij de eisen van het bedrijfsleven en daar kan geen ander diploma tegenop. Je hebt niet alleen een mooie diploma na afloop wat je kan inlijsten; je kan aan het werk in jouw droombaan.…